All for Joomla All for Webmasters

Facebook

  • тел. 032 641 696, моб.: 0888 809 852, 0899 000 266
  • Пон. - Пет.: 9:00 - 17:30 ч.
  • rust@kasovi.com

Препоръчвани продукти

Daisy Compact M 02

Daisy Compact M 02
250.00 лв.

Perfect S 01

Perfect S 01
260.00 лв.

Compact S

Compact S
228.00 лв.

НОВО - КВАЛИФИЦИРАН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС

 

Електронен подпис

Електронните услуги в днешно време са се превърнали в неизменна част от живота ни и бизнеса и улесняват комуникацията с нашите партньори. Но когато става въпрос за договори и важни документи, е от особена важност, тези електронни документи да бъдат подкрепени от нашия електронен подпис. Като заместител на хартиения подпис, електронният оторизира своя притежател.

Видове подписи

Услугата е сравнително нова, но предстои да става все по-масова в България. Важно е обаче да имаме предвид различните видове подписи, защото различаването им играе ключова роля при правенето на бизнес. Като начало е важно да разберем разликата между основните видове електронни подписи.

Усъвършенстваният подпис няма същата тежест като нормалният подпис. Чрез него гарантираме самоличност, но неговата удостоверителна сила е по-малка.

Квалифицираният подпис обаче има силата на саморъчно положен подпис, като той съдържа важна информация за своя притежател – имена, ЕГН, фирмени номера, адрес и други. С помощта на специални „ключове“ се шифрира написаното, оставайки защитено от собственика на подписа. По този начин може с много голяма сигурност да бъде гарантирана, че оригиналното съдържание на документа е останало непроменено. След всяка редакция от собственика се налага повторно „подписване“ на документа с цел защита от злоупотреби. Сега, след като разбрахме разликата между двата основни вида електронни подписи, е важно да уточним и специфичните категории, в които те попадат.

Електронният подпис за Физически лица, както предполага и наименованието му, служи на всяко физическо лице, което иска да използва електронни услуги. Примери за това са електронното банкиране, е-услугите за физически лица на НАП или онлайн разплащания.

Електронният подпис за Юридически лица е нужен на собственици на юридически дружества, техни служители или упълномощени лица.

Електронният подпис за Свободни професии е препоръчителен за лица, които желаят да комуникират онлайн с различни държавни и общински структури, както и да подписват електронна поща.

Къде може да ни послужи електронният подпис? Приложенията на електронния подпис са неограничени – както в публично-административните е-услуги (Агенция по вписванията, Агенция по заетостта, Национално здравноосигурителна каса и много други), така и в различни комерсиални е-услуги (електронно банкиране, онлайн плащане на сметки и данъци).

Как да поръчам? Ако все още имате въпроси относно електронния подпис и как да го използвате, ще се радваме да се свържете с нас тук или да ни посетите на място в сервиза ни в Пловдив. С удоволствие ще отговорим на въпросите Ви и ще ви консултираме спрямо нуждите Ви. Очакваме Ви!

КВАЛИФИЦИРАН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА КВАЛИФИЦИРАН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС /КЕП/ ЗА:
  • ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА
  • ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА
  • СВОБОДНИ ПРОФЕСИИ

 

Прочетете повече тук.

ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ

Фирмата стартира онлайн продажби на всички видове касови апарати.

Можете да се възползвате от новата услуга от тук.

Промоция

Касов апарат + Подарък

При закупуване на нов касов апарат вие получавате също - регистрация в НАП Пловдив, подарък касова книга за дневни отчети и кочан касови бележки.

Ресурси

Можете да изтеглите кратки ръководства за най-продаваните модели касови апарати от тук.